Uudet bloggaajat

1. Mikäli haluat mukaan Takomorunnersin toimintaan lähetä viestiä Sinille osoitteeseen sini@takomorunners.com
2. Kirjoita itsestäsi vapaamuotoinen esittelyteksti (kts. vaikka mallia meidän nettisivuilta) ja liitä viestiin myös kuvasi. 
3. Mikäli sinulla on jo oma blogi laita siitä myös tieto Sinille. Mikäli et halua luoda omaa blogia voit myös päivittää Takomorunnersin yhteistä blogia! Saat tähän tunnukset Siniltä. Mikäli oma blogi puuttuu ja haluat sellaisen luoda seuraa ohjeita alla.
4. Liity Takomorunnersin Facebook –sivulle, bloggaajien omaan Facebook -ryhmään, Instagramiin, Twitteriin… eli niihin sosiaalisen median kanaviin joita käytät. Instagramissa voit jatkossa käyttää #takomorunners.
5. Kun päivität blogiasi ja haluat, että siitä on mainita takomorunners.com sivustalla, jaa blogipäivityksesti meidän bloggaajien Facebook-ryhmässä.Ohje blogin tekijälle


1. Mikäli haluat käyttää Takomorunners pohjaista blogia, pyytäisin sinua tekemään blogger- tilin itselle. Blogger tilin luomiseen löydät ohjeet täältä: https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=fi
2. Voit vapaasti päättää blogisi nimen ja ulkoasun. Mikäli haluat käyttää valmiita, niin toimi seuraavasti:
3. Käyttäjätunnus muotoon takomorunners.(oma etunimi/mikäli nimi käytössä lisää sukunimen ensimmäinen kirjain)@gmail.com. Mikäli sinulla on jo gmail –osoite voit toki käyttää myös sitä.
4. Salasanan saat itse päättää. 
5. Blogin osoitteeksi takomorunners(oma etunimi/tai etunimi + sukunimen 1. Kirjain).blogspot.com.
6. Mikäli haluat käyttää Takomorunners pohjaa, niin vaihda blogin malliksi ”mukauta” kohdasta mieletön malli ja valikosta ensimmäinen vasemmalta.
7. Taustaksi liitteenä oleva TR logo ja valikosta kohta ”älä pinoa”
8. Kohdasta Malli à mukauta à Ulkoasuun Yläriviltä toinen vaihtoehto ja alatunnisteeksi 1. Vaihtoehto.
9. Lisävalikosta Otsikko kohdasta ylätunnisteen tausta oikealta toinen ja blogin- kuvaus taustaksi vasemmalta kolmas vaihtoehto. 
10. Siniltä voi kysyä neuvoa kaikissa blogiin liittyvissä asioissa.
11. Valmiin blogin näet esim täältä: http://takomorunnerssvante.blogspot.fi/...

Ei kommentteja