Tekijät

Miitri

Minä olen Miitri Sinkko. 26-vuotias kolmen äärettömän hienon lapsen isä ja aviomies. Moni tapahtuma elämässäni on johtanut minut tähän tilanteeseen. Tilanteeseen, jossa saan auttaa monia ihmisiä, toimia innostavien ja sitoutuvien ihmisten ympäröimänä ja luoda jatkuvasti uutta!

Oma urheilutaustani ulottuu n. 15 vuoden päähän. Juoksemaan aloin 12 vuotta sitten. En ole lopettanut liikkumista vaikka lääkäri on käskenyt. En ole lopettanut liikkumista, vaikka sairastuin 2011 vakavasti ja menetin liikuntakykyni hetkeksi. Olen mielestäni ollut taistelija ja nyt minun vuoroni on auttaa teitä taistelemaan.
Nykyisin olen yrittäjä, juoksuvalmentaja ja intohimoinen liikkuja. Oma harjoittelu tähtää triathlonille ja iso päätavoite on ironman matka triathlonilla 2018. Työkseni saan tehdä sitä, mitä rakastan ja toimin yli sadan kuntojuoksijan valmentajana kohti heidän unelmiaan.


Sini

Olen Sini Sangi eli Luontoloinen, ja vaikutan Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa. Toimin Takomorunnersin vetäjänä ja koordinaattorina. 

Asun mieheni, seitsemän siperianhuskyn, kahden kissan ja viljakäärmeen kanssa omakotitalossa maalla. 
Tällä hetkellä päälajini ovat juoksu, maantiepyöräily, kuntosali, koiravaljakkourheilu (talvisin) sekä vaeltaminen (johon palaa kaikki lomat). Pyöräilyä tulee harrastettua lähinnä työmatkaa taittaen sekä viikonloppuretkillä, ja kuntosaliharrastus sijoittuu pääosin talvikauteen ja tukee juoksuharrastusta.

Lähdin mukaan Takomorunnersiin koska pidän porukan tuomasta yhteisöllisyydestä ja motivaatiobuustista. Olen puuhannut kaikenlaisen seuratoiminnan parissa koko aikuisikäni ja Takomorunners ilmestyi juuri sopivaan saumaan. 
Merituuli

Olen 42-vuotias nainen Vantaalta. Olen naimisissa ja meillä on 13- ja 17-vuotiaat pojat. Hurahdin juoksuun pari vuotta sitten vähän ennen kuin täytin 40 vuotta. Löysin itseni sohvalta ja päätin tehdä jotain. Aloitin juoksun varovasti ja hitain askelin. Samalla olen myös yrittänyt saada ruokavaliota kuriin. Vähitellen olen huomannut pitäväni enemmän ja enemmän juoksusta. Olen juossut muutamia 10km kisoja ja enkka on tällä hetkellä 54,35. Juoksin sen naisten kympillä 2016. Puolimaratoneja olen juossut 4, kaksi viime vuonna ja kaksi  tänä vuonna hcr 2016, ja hhm 2016 jossa paransin ennätystäni 5 min se on nyt 2.04.34. Viime vuonna juoksin myös ensimmäisen maratonin hcm 2015 4.53. Maratonin juokseminen tuntui vielä pari vuotta sitten utopialta, mutta mä tein sen ja olen onnellinen siitä! Blogissani kerron alusta lähtien askeleistani sohvalta juoksuun hurahteneeksi ikiliikkujaksi. Pidän muutenkin ulkoilusta, sauvakävelystä, kävelystä ja silloin tällöin pyöräilystä. Tämän vuoden seuraava etappi on elokuusssa hcm kokonainen maraton ja syyskuussa Tallinnan puolimaraton. Vielä mahtuisi jotain kalenteriin, saas nähdä mitä keksii!  Intoa ainakin riittää, se on varmaa.

Susanna


Olen Susanna, intohimoinen juoksija Turun seudulta. Asun maalla mieheni, kahden vauhdikkaan lapsen (3v ja 5v) ja kahden innokkaan koiran kanssa. Talouteemme kuuluu myös sekalainen sakki kanoja ja pari kukkoa.


Toimin Takomorunnersin sisältövastaavana ja katson, että Takomorunnersin Instagram-tilille löytyy joka viikko päivittäjä.

Juoksu ja varsinkin polkujuoksu on rakkain harrastukseni blogin kirjoittamisen ohella. Yksin tarvitsee harvoin lähteä lenkille, sillä mieheni juoksee myös ja useimmiten myös koiramme Claudia kulkee lenkeillä mukana.  Tämän hetkinen tavoite on treenata ultrapolkujuoksumatkoja varten.  Kuntosali jäsenyys löytyy lähinnä talvikautta varten, jotta pääsee juoksumatolle juoksemaan, mutta salilleki tulee aina silloin tällöin eksyttyä.

Hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyvässä Healthy Style of Living- blogissa jaetaan niin treenivinkkejä kuin gluteenittomia reseptejäkin. Kirjoitan paljon juoksuun liittyvistä aiheista mutta teen paljon muutakin kuin juoksen, joten aiheet voivat vaihdella hyvinvoinnista muodin trendeihin. Tervetuloa seuraamaan menoani!

Marika

Olen 34-vuotias juokseva perheenäiti. Olen liikkunut koko elämäni enemmän tai vähemmän ja innostun helposti kaikesta uudesta. Yksi liikkumismuoto on ollut silti aina ylitse muiden, nimittäin juokseminen.

Olen lenkkeillyt koko aikuisikäni enemmän tai vähemmän epäsäännöllisesti. Väliin on mahtunut pitkiäkin juoksemattomia aikoja, kuten raskaudet ja niistä palautuminen. Olen pitkään jo haaveillut ja jossitellut harjoittelevani tavoitteellisesti juoksemista ja parantavani viimeinkin niitä "vahingossa" juoksemiani ennätyksiä. Juoksin vahingossa ensimmäisen puolimaratonini vuonna 2003, osallistumalla työkavereitteni kanssa paikalliseen puolimaratoniin. Yllätin itsenikin saapumalla maaliin ajassa 1.41. Ainoan maratonini juoksin vuosi esikoisen syntymästä vuonna 2008. Olin luvannut itselleni, etten juokse maratoneja ennen kuin olisin nelikymppinen. Sitten minut valtasi hirvittävä halu näyttää itselleni, että lapsen syntymän jälkeenkin saan itseni juoksukuntoon. Kuuden kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen juoksin maratonin aikaan 3.53.

http://hirveetamenoa.blogspot.fi/

Sanna

Olen 31-vuotias sinkku, kahden ranskanbulldogin omistaja Raumalta. Teen kaksivuorotyötä. Syksyn kroonisen ylikunnon jäljiltä yritän taas saada kuntoni nousuun ja vielä parempaan kuntoon, kuin aikasemmin 😊 6-10km lenkit ovat mun juttu ja haluaisin saada itsestäni irti vielä yhden puolikkaan tai jopa kokonaisen maratonin tämän kesän aikana 😊

Mira

Aikuisiällä juoksuun hurahtanut lähes nelikymppinen nainen Lappeenrannasta. Juoksu merkitsee minulle omaa aikaa, jolloin voin tyhjentää pääni kaikesta arkisesta kiireestä. Juoksemisen aloitin vuonna 2004 ja ensimmäisen maratonin juoksin maaliin Tukholmassa 2005. Nyt takana on 6 maratonia ja yksi puolikas. Suurin tavoite siintää kesällä 2017, kun tavoitteena on juosta koko kesäloma - Nuorgamista Helsinkiin. 
Juoksu on minulle elämäntapa, mutta siitä ei saa tulla stressitekijä. Juoksutapahtumat ovat hyvä motivaationlähde, mutta ne täytyy suhteuttaa perheen ja muiden harrastusten mukaan. Onneksi kalenteriin löytyy tapahtumia, kunhan vaan viitsii suunnitella :)

http://starbox.fi/miraael

Ei kommentteja