Suuria sanoja uuteen vuoteen

Mitä sinulle jäi käteen vuodesta 2017?
Tuo kysymys on nyt hyvin ajankohtainen kun vuosi lähenee loppuaan.
Minulla suurimmat muutokset tapahtuivat sekä työn, että urheilun saralla. Työpaikan sisällä sain toisen työpaikan, lisää vastuuta ja uusia työkavereita, kokonaan uuden maailman.
Urheilussa vuosi oli vaikea, sillä tuntuu että en ole oikein muuta tehnyt kuin ollut joko kipeä tai jalkavaivainen. Toisaalta taas sain pestin Rauman yhteislenkkien vetäjäksi Takomorunnersin tiimiin ja niitä lenkkejä on ollut paljon. =) Sitä kautta on tullut uusia tuttavuuksia, ja on ollut hieno seurata sitä intoa, millä osa porukasta on lähtenyt mukaan noille lenkeille.
Tämä vuosi, varsinkin syksy, on ollut myös pitkä ja synkkä. Tuntuu, että lähipiirissä on ollut paljon vaikeuksia ja enemmän tai vähemmän loppuunpalamista. Vakavia sairausepäilyjä, suuria tunteita, ongelmia, huolia ja murheita, suurta surua.
Ensi vuoteen lähden sillä asenteella, että elämä kantaa. Aion nauttia jokaisesta hetkestä. En aio arvostella kenenkään elämää tai tekemisiä, sillä tiedän, että jokaisen jutun takana saattaa olla isoja asioita, joista muut eivät tiedä. Aion ymmärtää enemmän ja kritisoida vähemmän. Haluan, että ihmiset ovat onnellisia, ja vaikka en aina ehkä ymmärrä
miksi joku tekee jotain, niin uskon, että hän tekee sen siksi, koska se on hänelle tärkeää. Toivon läheisille onnellisuutta. Toivon, että jokainen ihminen on onnellinen. Ja ennenkaikkea, uskon että jokaisella on paikkansa tässä maailmassa, ja se löytyy kyllä, ennemmin tai myöhemmin.
Takomon yhteislenkit jatkuvat edelleen ensi vuonna, ja koitan niihin myös kehittää jotain uutta. Supersuosikki rapputreeni jatkaa ohjelmistossa heti kun kelit antavat siihen mahdollisuuden, sitä ennen keskitytään kävelyyn, hölkkään ja erilaisiin jumppiin. Jotain muutakin saattaa olla luvassa. Annetaan nyt joulun tulla ja uuden vuoden rakettien paukkua ja kerätään voimia uutta vuotta varten.
Superhyvää joulun aikaa just sinulle, syö ihan luvan kanssa suklaata (ystäväni juuri kertoi, että suklaa auttaa hengitystieinfektioihin, siinä siis yksi syy lisää nauttia), juo glögiä, istu villasukat jaloissa kynttilänvalossa ja ole kiitollinen kaikesta siitä, mitä sinulla on. Nollaa pää ja astu uuteen vuoteen kaikki ovet avoinna. <3

Ei kommentteja