Syksy

 Tervehdys!
Kesä tuli ja meni, vaikka tuntuu että kesää ei oikeastaan edes tullut, kun kelit olivat mitä olivat. Mutta toki lomalla oli silti kivaa =)
Ainut asia mikä mua harmitti kesällä oli se, että mä en päässyt kertaakaan juoksemaan jalkavaivojen vuoksi. Keväällä alkoivat kivut jalassa, ensin niitä epäiltiin penikoiksi, sit todettiin että se on plantaarifaskiittia. Siitä sitten kärsin kesän, ja tein kaikkeni että saan sen paranemaan, mm. venyttelin paljon mikä muuten kyllä valitettavasti jää liian vähälle. No, harjoitukset ja aika tekivät tehtävänsä ja jalka on jälleen suhteellisen kunnossa.
Suurin juttu kuitenkin minkä VIHDOIN oivalsin, monen ihmisen sanomisen jälkeen, on se, että kunnon lenkkarit ovat ihan täysin must-juttu! Kävin Rauman Intersportissa analysoimassa askeleeni ja siellä nuori, mukava, reipas naismyyjä samalla suositteli mulle viereisen kuvan Asics-lenkkareita, jotka sitten samantien ostin. Täytyy kyllä sanoa että oli aivan huippuostos. Laitoin niihin vielä plantaarifaskiitista kärsiville suunnitellut pohjalliset niin kyllä nyt askel kulkee kevyesti. (siis noin niinkuin vertauskuvallisesti, ei ihan oikeessa elämässä =)) Pointti tässä kuitenkin on se, että kun hiukankin enemmän juokset, niin panosta kerralla kunnollisiin lenkkareihin, kerran se kirpasee mutta maksaa itsensä takaisin kyllä hyvin äkkiä!
Rauman Takomorunnersin yhteislenkkejä mä oon nyt saanut itse johtaa tässä muutaman kerran, ja tää on niin kivaa! Mun toiveammatti on ollut personal trainer, no ei tää  nyt ihan sitä oo mutta ihan vähän saa kuitenkin tuntumaa siitä. =) Toisilla lenkeillä on saanut mennä yksin, mutta toisaalta välillä on ollut oikein ihmisryntäys! Mä kyllä pyrin siihen että joka viikko on yhteislenkki, jo ihan itseni takia, koska silloin on ainakin pakko lähteä liikenteeseen, jos vaikka tulee porukkaa. =) Erilaisia treenejä on tehty, menty kävellen, hölkkää, mäkivetoja, venytelty, tehty lihaskuntoa.... Tosi kivaa! Ens kerralla mennään vetään hiukan rappuja ylösalas.
Tapahtuipa eilen sellainenkin juttu, että paikallislehden toimittaja haluaa tehdä jutun näistä Rauman yhteislenkeistä, ja maanantaina sitten tapaan hänet haastattelun muodossa. Oon niin onnellinen että tää juttu kiinnostaa ja porukka ehkä täällä Raumallakin alkaa lämpeemään tällaiseen lenkkimuotoon. Ja tarkoitan siis sitä, että ainakin itselle oli silloin alussa vaikeaa lähteä vieraiden ihmisten kanssa lenkkeilemään, joten ymmärrän kyllä että porukka ei heti ole mitenkään kympillä mukana. Mutta töitä tässä tehdään ja Takomoa askel kerrallaan tutummaksi ja tutummaksi. =)
Tämä syksy on kyllä muutenkin niin kiireinen, ja täynnä uusia juttuja. Työpaikalla tapahtui uudistuksia, päivät piteni ja työt sekä vastuu lisääntyi. Positiivista, tottakai, mutta pikku pää on välillä aika pyörällä kaikesta uudesta tiedosta mitä sinne koko ajan pitäisi saada mahtumaan. Sanoinkin työkaverille yks aamu että pitää oikein tarkistaa oonko mä aamulla ees laittanu vaatteita päälle vai lähdinkö pyjamassa =) Aivot, ne aivot. (joo, oli mulla ihan siistit vaatteet päällä).
Eilisen Turun tragedian jälkeen toivotan vaan nyt ihan kauhean paljon rakkautta, halauksia ja hyvää mieltä kaikille! Kun näät mut Takomorunnersin edustushuppari tai huivi päällä, ni tuu ihmeessä juttelemaan! =)

Ei kommentteja