Keuruun yömaraton 8.7.2017

Kuva: Oona Piilemä


Takomorunnersin yhteistyötapahtuma Keuruun yömaraton lähestyy vauhdilla. Keuruun yömaraton juostaan heinäkuun alussa viidettä kertaa. Tänäkin vuonna järjestäjät panostavat viihtyvyyteen mm. hyvällä musiikilla, kioskipalvelulla, Kurkisaaren “spa” -osastolla ja mahdollisilla pikkuyllätyksillä. Takomorunners keräsi järjestäjän Internet-sivuilta infopaketin kisaan liittyen. Kuvat on lainattu järjestäjän sivuilta.


Sarjat ja matkat
Maraton: N, N40, N50, N60, M, M40, M50, M60

Puolimaraton: N, N40, N50, N60, M, M40, M50, M60

1/4 maraton 10,55 km: T15, T17, T19, N, P15, P17, P19, M

4 X 10.55 maratonviesti: N, M, sekajoukkue

Poppimaraton lapsille, n.200m T/P alle 5v, 6v-8v. ja n. 1200m T/P9-14v.

Kuva: järjestäjän kuvagalleria

Ilmottautuminen2.7.2017 Mennessä: Maraton 40€ (JK37€), Puolimaraton 35€ (JK 32€), Varttimaraton 20€ (JK17€) ja Joukkuemaratonviesti 100€ (JK95€)

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä tuntia ennen lähtöä (EI JK alennusta!): Maraton 50€, Puolimaraton 40€, Varttimaraton 30€ ja Joukkuemaratonviesti 120€. Käteismaksu.

Mahdolliset sarjanvaihdot tehtävä kisakansliassa paikanpäällä viimeistään tuntia ennen starttia. Sarjanvaihdosta ei hyvitetä rahoja takaisin.

ReittiJuoksumatkana on 10.55 km pitkä tarkkuusmitattu reitti. Reitti kulkee osittain pyöräteitä ja ulkoiluun tarkoitettuja kovapintaisia reittejä pitkin. Osa juoksumatkasta tapahtuu autotien varressa, mihin tulee tilapäisiä nopeusrajoituksia. Risteyksissä on liikenteenohjaus. Reitti on merkattu kalkkiviivalla ja opastein.

Juoksun suoritusaika on 6 h. Puolimaratonilla reitti kierretään 2 kertaa ja maratonilla 4 kertaa. Osallistujan täytyy juosta lähdössä, uudelle kierrokselle lähtiessä ja maaliin tullessa ajanottomaton ylitse saadakseen itselleen ajan.


Huolto


Reitin varrella on kaksi huoltopistettä ja yksi erillinen vesipiste. Kurkisaaressa on kolmas huoltopiste.
Omat juomat ovat erillisillä pöydillä ennen muita tarjottavia, järjestyksessä omat juomat, urheilujuoma ja vesi. Lisäksi huoltopisteellä tarjotaan vaihtelevasti suolakurkkua, suolaa, rusinoita ja banaania

Omat juomat tulee jättää tuntia ennen starttia kisakansliaan niihin varattuihin kuljetuslaatikoihin. Pullot on merkittävä juoksunumerolla / nimellä.

Huoltopisteillä ovat myös ensiapupisteet.

Reitillä sijaitsevat WC:t Kurkisaaressa ja Kurkisaaren läheisyydessä

Maalissa puolimaratonin- ja maratonin juoksijoille keitto, leipä ja juoma, kympin- ja viestijuoksijoille jäätelö


Aikataulu17:50 Lasten alkulämmittely

18:00 Sarjojen T/P 10, T/P 12, T/P14, yhteislähtö n.1200m

18:15 Palkintojen jako, sarjat T/P 10, T/P 12, T/P14

18:30 Tytöt 0-5 vuotta, n. 200m

18:35 Pojat 0-5 vuotta, n. 200m

18:40 Tytöt 6-8 vuotta, n. 200m

18:45 Pojat 6-8 vuotta, n. 200m

Maraton ja joukkueviesti starttaa klo 20:00

Puolimaraton ja 1/4 maraton klo 20:30

Kuva: Oona Piilemä

KisapaikallaKantateiltä VT 23 ja KT 58 on opastus yömaratonin pysäköintialueille. Matkailuautoille on varattu Kurkisaaren tuntumasta 15 kpl sähköpaikkoja. Ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauksen voi tehdä sähköpostitse info@keuruunyomaraton.fi. Sähköpaikoista peritään 5 euron pysäköintimaksu. Jäähallin (Einari Vuorelan tie 4-6) viereinen pallokenttä on varattu Yömaratonin paikoitusalueeksi, missä pysäköinti on maksutonta. Pallokentältä on opastus Kurkisaareen, jonne matkaa on noin 700 m.

Kisakanslia sijaitsee tapahtumapaikalla Kurkisaaressa Wegeliuksentie 9:ssä. Kisakansliassa tehdään jälki-ilmoittautuminen ja kilpailunumeroiden haku. Kilpailunumerot tulee olla noudettuna tuntia ennen juoksun lähtöä. Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle. Tarkista kisakansliassa, että olet saanut kirjekuoren, jossa ovat kilpailunumero, varustesäilytysnumerolappu ja hakaneulat. POPPI-maratonille ilmoittaudutaan aikuisten ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 30 minuuttia ennen sarjan lähtöä. Tapahtuma on lapsille maksuton.

Sairastapauksessa osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle onnistuu lääkärintodistuksella. Osanottomaksua ei kuitenkaan palauteta.

Osallistujalla on mahdollisuus jättää varusteet säilytykseen siihen varattuun telttaan. Varustekassit merkataan juoksijan juoksunumerolla. Teltta on vartioitu koko tapahtuman ajan.

Juoksun jälkeen on peseytymismahdollisuus Kurkisaaressa järvessä. Telttasauna ja paljut ovat juoksijoiden käytössä. Suihkumahdollisuus on myös läheisen jäähallin pukuhuoneissa. Jäähallilla tavaroiden säilytys on jokaisen omalla vastuulla. Kurkisaaressa on käytössä kuusi bajamajaa. Juoksureitin varrella muualla ei ole WC-mahdollisuutta.


Jokainen juoksija palkitaan Keuruun Yömaraton -mitalilla. POPPI-maratonilla jaetaan oma mitali ja sarjojen T/P 10, T/P 12 ja T/P 14 kolme parasta palkitaan pokaalein. Vartti-, puoli- ja kokomaratonin sarjojen kolme parasta palkitaan pokaalein ja tuotepalkinnolla. M/N/seka -sarjojen joukkuekisan kolme parasta joukkuetta saavat pokaalin. Reittiennätyksestä annetaan rahapalkinto. Puolimaratonin ja maratonin päivän nopeimmat naiset ja miehet palkitaan 50€ rahasummalla.

Kuva: Oona Piilemä

Ei kommentteja