Kaverin kanssa Keuruun yömaratonile? (Arvontaohjeet)


KEURUUN YÖMARATON-ARVONTA!
   

Kuva: yomaraton.fi
ARVONTA

Keuruulla juostaan 8.7.2017 lauantai-iltana maraton, puolimaraton ja varttimaraton kauniissa maalaismaisemissa.  Haluaisitko lähteä mukaan tapahtumaan nauttimaan maisemista, ehkä haastamaan itsesi, ehkä tutustumaan uusiin juoksijakavereihin tai vain tekemään kovan harjoituksen sinulle uudella reitillä. Mikä sinua ikinä motivoikin osallistumaan juoksutapahtumiin, nyt olisi mahdollisuus voittaa ilmainen osallistuminen valitsemallesi matkalle.

Kuva: yomaraton.fi
ARVONTA FACEBOOKISSA

Arvonta löytyy Takomorunners-facebooksivustolta , jossa sinun täytyy tägätä arvontajulkaisun kommenttikenttään se kavari, jonka kanssa lähtisit juoksemaan Keuruulle. Jos kaverisi ei ole mukana Facebookissa, pelkkä nimen kirjoittaminen kommenttikenttään riittää. Yksi voittaa itselleen ja kaverilleen osallistumisen haluamalleen matkalle Keuruun yömaratonille lauantaille 8.7.2017 . Facebook-ei ole mukana arvonnassa. Arvonta
suoritetaan lauantaina 1.7. klo 18.00. Onnea arvontaan!

Lisätietoja tapahtumasta ja aikatauluista löydät täältä.

Kuva: Sini@Takomorunners


 KEURUULLA NÄHDÄÄN!
Keuruulle on mukava tulla myös ensikertalaisten, sillä me Takomorunnersit autamme sinua mielellämme juoksutapahtumaan osallistumisessa ja olet erittäin tervetullut Takomorunners-juoksijoiden mukaan tapahtumassa. Me haluamme olla helpottamassa tapahtumaan osallistumisessa ja tehdä osallistuminen helpoksi niillekin, jotka eivät koskaan uskoneet osallistuvansa mihinkään juoksutapahtumaan. Haluamme jakaa juoksemisen ilosanomaa - juoksu kuuluu kaikille ja juosta voi monella tapaa! Jos kaipaat juoksukavereita, niin täältä löytyy! Tule reippaasti moikkaamaan! =)

Keuruulla mukana Merituuli@Takomorunners ja muita Takomorunners-Heimolaisia. Tunnistat Merituulin heimoasusteista. Nyt kaikki innolla mukaan arvontaan, Keuruulla nähdään! =) 

T. Takomorunnerssit =)

Ei kommentteja