Yhteislenkit Vantaa-Helsinki

Moi! mä oon Merituuli ja vedän yhteislenkkejä pääasiassa Itä-Vantaalla ja välillä Länsi-Vantaalla, Helsingissä ja kerran olen vetänyt myös Sipoossa.

Olen hurahtanut kolme vuotta sitten totaalisesti juoksuun. Nousin silloin sohvalta ja päätin, että nyt elämän suunta muuttuu. Juoksu ja liikkuminen vei mennessään ja takana on 5 puolimaratonia, joista yksi jäniksenä ja 2 kokonaista maratonia sekä muutamia kymppejä.
Nautin uusien ihmisten seurasta ja järjestän mielelläni eri puolilla yhteislenkkejä. Sipoon lenkillä ja Länsi-Vantaan lenkillä juoksukaverini vetivät lenkin, minä kutsuin porukkaa paikalle.
Minun lenkkini ovat yleensä 1.30 min -2h rauhallisia 7-7.30 min /km vauhtisia. Niihin saa tulla kuka vain. Mitä enemmän meitä on, sitä kivempaa on! Nyt kevään aikana vedän myös kisahallilta naisten kympille tähtääville matalan kynnyksen lenkkejä. Kävelyä ja hölkkää.

Takomorunnersin sivuilta löytyy lisätietoja ja tulevat tapahtumat. Myös minun juoksujalkavipattaa Facebook sivuilta ja Instagramista @juoksujalkavipattaa ja samalla nimellä olevasta blogista löydät tietoa lisää. Minulle voi myös laittaa viestiä, jos haluaisit minut omille kotikonnuillesi vetämään lenkkiä ja asut pääkaupunkiseudun lähistöllä. Tulen kyllä jos sinä teet ja neuvot reitin, muuten ei tule mitään..eksyminen on silloin melko varmaa :) Lenkit vaihtelevat alustoiltaan myös, pääasiassa hiekkaa ja asfalttia ja välillä metsää ja polkuja. Juokseminen vaan on niin kivaa ja porukassa juokseminen on vielä kivempaa! Tule ihmeessä mukaan!

Ei kommentteja