Vuokko: Kokkola CityRun, here I come!

Heippa!

Olen Vuokko, tavattoman tavallinen wannabe-liikkuja Kokkolasta. Juoksun lisäksi kulutan aikaa kuntosalilla ja satunnaisesti myös muitten liikuntaharrastusten parissa. Marian ja Sinin kauniista pyynnöstä lähdin mukaan kirjoittamaan muutaman Kokkola City Run -aiheisen raapustuksen.

Juoksuharrastukseni alkoi noin neljä vuotta sitten, ja siitä lähtien olen kuluttanut lenkkareita vaihtelevalla intensiteetillä tavoitteista ja fiiliksistä riippuen. Viime aikoina tyypillinen lenkkimatka on ollut 5 kilometriä rauhallista hölkkäämistä. Tykkään myös vaihdella reittejä usein ettei tarvitse katsella samoja maisemia kerta toisensa jälkeen.

Viime vuonna lähdimme Marian kanssa tavoittelemaan City Runille puolimaratonia. Ikävästi omat tavoitteeni tyssäsivät silloin polvivaivoihin ja harvinaisen sitkeään flunssaan. Nyt lähden juoksutalkoisiin maltillisemmalla matkalla: kuusi kilometriä ajanotolla. Tarkoituksena onkin päästä kokemaan tapahtuman tunnelma ja testata kuinka nopeaan suoritukseen kunto riittää.

Maaliviivan ylitykseen salamavalojen säihkeessä on kuitenkin vielä hetki aikaa. Sitä odotellessa aion kertoa hiukan omista kokemuksistani amatöörijuoksijan kivisellä polulla. Tyhjästä aloittaessa on tullut monta kertaa mentyä perä edellä puuhun. Näitä juoksuun liittyviä mietteitä, oivalluksia ja tyrimisiä jaan tulevissa kirjoituksissa!

-Vuokko

Kokkola CityRunista voit lukea lisää Facebookissa! 


Ei kommentteja