Kokkola Cityrun 12.5.2017


Takomorunners juoksee tänä vuonna yhteistyössä Kokkola Cityrunilla. Kokkola sijaitsee Keski-Pohjanmaalla merenrannalla hyvien juna-, lento- ja tieyhteyksien päässä. Cityrun vetää joka vuosi yli tuhat osallistujaa laidasta laitaan aina aktiiviliikkujista työporukoiden hyvinvointiryhmiin. Joka vuosi palkitaan myös parhaiten pukeutunut juoksija/kävelijä. Tapahtuma on tunnettu positiivisesta ilmapiiristään ja huikeasta kannustuksesta niin lähdössä ja maalissa kuin matkan varrella.

Sarjat

6 km M/N kävellen/hölkäten/juosten ilman aikaa. Lähtöaika on klo 19.00.
6 km M/N hölkäten/juosten ajanotolla. Lähtöaika on klo 19.00.
10 km M/N hölkäten/juosten ajanotolla. Lähtöaika on klo 19.00.
Puolimaraton M/N juosten ajanotolla. Lähtöaika klo 18.00.


Tapahtuma-alue

Lähtö ja maali sijaitsevat Kokkolan Kauppatorin läheisyydessä. 

  • Osallistuja, tule ajoissa paikalle. 
  • Huomioithan tullessasi lähtöalueelle, että lähtöalueen etuosa on varattu ajanotollisille juoksijoille ja takaosa on varattu ajanotottomille juoksijoille ja kävelijöille. Näin pyrimme varmistamaan lähdön turvallisuuden ja minimoimaan lähtöruuhkassa tapahtuvia ohituksia.
  • Puolimaratonin juoksijat, huomioi, että puolimaratonilla ei pääse toiselle/kolmannelle kierrokselle kello 20 jälkeen. Kello 20 jälkeen saapuvat juoksijat ohjataan maaliin 
  • Ilmoita muutoksesta ajanottajille.


Kuva tapahtumajärjestäjän Facebook-sivulta. 


Osallistuminen

Jälki-ilmoittautuminen
Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan Keplin INFO-pisteellä tapahtumapäivänä 12.5.2017 klo 12.00–17.00. Jälki-ilmoittautumishinta 50 €.

Osallistujamaksun palautus
Osallistumismaksuja ei palauteta.

Osallistumisen siirto vuodelle 2018
Sairaustapauksessa voit siirtää osallistumisesi vuodelle 2018 viimeistään 12.5.2017 päivätyllä, tapahtumapäivänä voimassa olevalla, lääkärintodistuksella.

Muutosten tekeminen
Yksityiset: Voit muuttaa juoksemaasi matkaa ja ajanottoa veloituksetta. Muutokset s-postilla osoitteeseen toimisto@kepli.fi.

Ryhmät: Voitte muuttaa juoksumatkoja ja osallistujia veloituksetta. HUOM! Voitte vaihtaa ryhmän sisällä ajanotottomien sarjojen osallistujaa samalle matkalle (6km->6km) ilman erillistä ilmoitusta ja veloitusta. Tällöin paidan koko määräytyy alkuperäisen ilmoittautujan mukaan. Muutokset s-postilla osoitteeseen toimisto@kepli.fi.


Kuva tapahtumajärjestäjän Facebook-sivulta.


Numerotunnuksien / T-paitojen jako


Paidat, osallistujaoppaat ja numerolaput ovat noudettavissa Wanhasta kalahallista kauppatorin laidalta seuraavina ajankohtina: ma 8.5.klo 12-18, ti 9.5. klo 09-18 ja ke 10.5. klo 09-18. Ryhmäilmoittautumisten t-paidat ja numerolaput noudetaan 


Tapahtumapaikalla


Parkkipaikat / Wc:t

Voit pysäköidä Kokkolan Urheilutalon ja uimahallin (VesiVeijari) väliselle parkkipaikkalle, Halpa-Hallin ja kauppakeskus Chydenian parkkihalleihin sekä linja-autoaseman parkkipaikalle. Ulko WC:t löytyvät tapahtumapaikalta ja reitin varrelta.

Tuotekassit
Osallistujien tuotekassit on jaossa heti maaliintulon jälkeen.

Huoltopisteet
Urheilujuomaa ja vettä jaetaan tapahtuma-alueella ja myöhemmin ilmoitettavissa juomapisteissä reitin varrella. Lisäksi puolimaratonin juoksijoille on jaossa myös suolakurkkuja. Varaudumme tarvittaessa (lämmin sää) järjestämään "sienipisteen" pään ja kropan kastelua varten.

Peseytyminen

Peseytyminen, sauna ja uinti on mahdollista Kokkolan Uintikeskus VesiVeijarissa (Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola ) kello 20-22.30. Allastiloista poistuminen viimeistään klo 22 ja hallista poistuminen viimeistään kello 22.30. Sisään pääsee numerolappua esittämällä.


Alustava reittikartta.

Linkkejä: 


Tapahtuman virallinen nettisivu: http://www.kokkolacityrun.fi/
Kokkola City Run Facebookissa: https://www.facebook.com/KokkolaCityRun/


Takomon urheilijoiden valmistautumista KCR:lle voit seurata täällä blogissa ja Takomorunnersin Facebook-sivuilla.

Ei kommentteja