Huhtikuun ajankohtaistaLumet alkaa vähitellen sulaa teiltä ja poluilta ja hiekoitushiekkoja putsaillaan kovaa kyytiä. Kevään voi jo tuntea iholla lämpenevässä ilmassa, kuulla linnunlaulut ja haistaa sulavan maan. Ihanaa!

Takomorunnersilla on tiedossa kevään ensimmäinen juoksutapahtuma Kormu run, joka juostaan Kormussa Lopen kunnassa Etelä-Hämeessä. Matkoina on puolimaraton, kymppi ja 3km. Lähde mukaan aitoon maalaisidylliin fiilistelemään Suomen kevättä!

Vielä ehdit mukaan Takomorunnersin vaatetilaukseen mikäli toimit nopeasti! Aikaa on enää tämä päivä eli perjantai 7.4 kello 15:00 saakka. Vaatetilaukset hoitaa Marika ja löydät lisätietoja meidän Takomorunnersin Facebookista. Tule mukaan tunnustamaan heimoa. :)

Järjestämme kaikille avoimen treeniviikonlopun Kuopiossa 20.-21.5 kylpylä Rauhalahdessa. Ilmoittautuminen huhtikuun 16. päivään mennessä. Tapahtuma on ilmainen ja toivotamme toiminnasta ja juoksuyhteisöstä kiinnostuneet lämpimästi mukaan. Ohjelmassa tutustumista, treenailua, tekniikkaa ja kylpyläpalveluista nauttimista (omakustanteinen). Mahdollisuus myös edulliseen majotuitukseen Rauhalahdessa. Katso lisätietoja Facebookista. Tästä lisää infoa myös blogissa myöhemmin.

Takomorunnersin maaliskuun kirjoitushaasteena oli vastata juoksukaverikirjaan. Moni on varmasti bongaillut kirjoituksia blogeista ja ehkä jopa vastannut niihin? Julkaisemme lähipäivinä blogissa koosteen haasteeseen vastanneista joten olkaas kuulolla! Takomon juoksukaverikirja jatkaa kiertämistä, joten voit edelleen vastata siihen ja levittää sitä eteenpäin.
Kisat


22.4.2017 Kormu run 


Muut  • 7.4 kello 15:00 mennessä Takomorunnersin heimovaatteiden tilaus. Katso lisää Takomorunnersin Facebookista
  • 16.4 mennessä ilmoittautuminen Takomorunnersin yhteistreeniviikonloppuun 20.-21.5 Kuopiossa.Ei kommentteja