Takomorunnersin uudet nettisivut ja toiminnan esittely


Takomorunners on juoksijayhteisö, jonka tavoitteena on kannustaa kaikentasoisia juoksijoita liikkumaan yksin ja yhdessä. Takomorunners järjestää yhteislenkkejä, toimii mainosyhteistyössä juoksukisojen kanssa, testaa tuotteita ja vaikuttaa somessa ja blogimaailmassa. Takomorunnersin kautta voit löytää tietoa tapahtumista ja tuotteista, uusia juoksukavereita ja motivaatiota harjoitteluusi.

Takomorunners toiminnan taustalla on 9 aktiivista juoksuharrastajaa, jotka tekevät töitä intohimosta treenaamiseen, blogaamiseen ja yhteishengen luomiseen. 

Toimimme tällä hetkellä yli kymmenellä paikkakunnalla ja yhteistyötapahtumia järjestetään ympäri Suomea. Vaikutattamiskanavamme ovat Internet-sivut, blogit, Facebook sekä Instagram. 


Takomorunners on kehittänyt toimintaansa ja osana tätä kehitystyötä on julkaistu uudet nettisivut. Sivuista haluttiin tehdä aiempaa kevyemmät ja selkeämmät. Takomorunners lanseerasi nettisivujen myötä myös oman blogialustan, jonka kautta pääsemme itse osallistumaan blogimaailmaan. Meidän uusien jäsenten ei myöskään tarvitse perustaa omaa blogia, vaan he voivat päivittää suoraan Takomorunnersin blogialustaa.

Sivuilta löydät tietoa Takomorunnersin taustoista, henkilöistä sen takana, bloggaajista, yhteistyökumppaneista sekä yhteislenkeistä. Oikealta sivupalkista löydät myös uusimmat bloggaajiemme julkaisut. Pääset navigoimaan eri aihepiirien välillä yläpalkista löytyvän linkkivalikon kautta.
Yhteistyökumppanit tänä vuonna ovat: 


Tuoteyhteistyö:

Tapahtumayhteistyö:

Tulemme julkaisemaan blogissa yhteistyökumppaneidemme tarkemmat esittelyt.Haluatko mukaan toimintaan bloggaajana, yhteistyökumppanina tai tekijänä? Ota yhteys niin lähdetään kehittelemään.

Ei kommentteja